Inspiratie en Educatie

"Created to create" Omdat wij elkaar graag inspireren én omdat we het ontzettend leuk vinden om met elkaar cultuur op te snuiven, mooie herinneringen te maken en ervaringen en ideeën uit te wisselen met alle mooie mensen die met NOIR Stockholm werken hebben wij al heel wat reizen mogen maken met elkaar.

In 2017 is NOIR Stockholm in Nederland geïntroduceerd tijdens een lancering in het prachtige House of Orange in Amsterdam. Later dat jaar zijn we met een zeer select gezelschap van 6 personen naar Stockholm gevlogen voor een samenzijn en brainstormsessie in het kantoor van de oprichter van NOIR Stockholm.

In 2018 mochten we met 16 saloneigenaren afreizen naar Stockholm om heel veel inspiratie op te doen. In april 2019 zijn wij met 27 personen naar Stockholm afgereisd om onder andere daar onze internationale collega’s te ontmoeten.

Voorjaar 2021

In de zomer en herfst van 2019 is Hans Nillson naar Nederland gekomen om in Het Haartheater Centrum, een prachtige salon in Amsterdam, met veel passie over NOIR Stockholm te vertellen en ons te inspireren. Helaas is de Stockholm trip voor april 2020 afgelast in verband met de wereldwijde pandemie Covid-19. 

Wij zijn voornemens om in het voorjaar van 2021 Hans Nilsson en zijn team opnieuw te bezoeken in Stockholm voor inspiratie en educatie. Ben je er ook bij?...