powered by

This website is powered by Best Haircare B.V.

Distributor of NOIR Stockholm in the Netherlands.
For more info; please contact us at info@besthaircare.nl or +31 (0) 252 535908.

NOIR Stockholm

NOIR Stockholm

NOIR Stockholm is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten, ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson uit Zweden, de oprichters van de high-end salon NOIR Stockholm. De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht, verzorgende effectieve producten.

shop nu lees meer

video

Gallerij

Wij raken continu geïnspireerd door allerlei invloeden en hopen jou ook te mogen inspireren. Onze “Picture Perfect Gallery” is één van onze uitingen om jou te inspireren, speciaal voor jou; Created to create

Uitgelicht

Een luxe stadse oase, dat is de sfeer in de Salons van het Haartheater. Met de beste Coloristen, Stylisten en Beauticians zijn alle elementen in huis om aan al je haar- en beautywensen te voldoen. In de salon in  Uptown Zuid werk je desgewenst door met laptop op schoot. Of maak het jezelf gemakkelijk met een goede kop koffie en een stapel tijdschriften. 

Reseller

Wij zijn een eenheid. Iedereen is een klein stukje van de puzzle; onze collega’s, partners, klanten, familie en vrienden; zij maken van ons allemaal de persoon die we uiteindelijk geworden zijn. Voelt het bij jou in de salon ook als een thuis? Een plek waar jij het jouw klanten en medewerkers naar de zin wil maken? Dan werken wij heel erg graag met jou samen.   

Stylefeed